bymuseet i bergen opplevelser | utstillinger

Skulpturelle objekt - av Aud Bækkelund

Alvøen Hovedbygning ønsker velkommen til kunstutstilling i kafeen.

Kunstutstilling med Aud Bækkelund og hennes arbeider i bølgepapp åpner i kafeen i Alvøen Hovedbygning søndag 1. juni kl. 12.30.

Kunstutstillingen blir stående til 31. august.

Om utstillingen:

Skulpturelle objekt

Vekst

En gang hadde jeg en stor rull med bølgepapp som var innkjøpt som emballasje for andre arbeid. Den ble bare stående å samle støv, siden det ble mer aktuelt å bruke plastemballasje. Ut av denne rullen vokste etterhvert dette prosjektet. Her begynte jeg å arbeide med enkle skulpturelle objekt i min egen teknikk utviklet ut fra bølgepappens egenskaper. Jeg nyter denne meditative arbeidsprosessen, med repetisjoner, runde på runde og lag på lag. Som bølger mot stranda og bølgene i pappen følger på hverandre og forfølger hverandre. Objektene vokser gradvis fram.

Aud Bækkelund er født og oppvokst i Ringsaker i Hedmark. Siden  hovedfagseksamen ved Kunsthøgskolen i Bergen (SHKD) i 1989, har Bækkelund bodd og arbeidet  i Norheimsund i Hardanger. Bækkelund har  hatt separatutstillinger i Oslo, og i gallerier i Stavanger, Trondheim og Bergen. Hun har også deltatt på Høstutstillingen og i en rekke gruppeutstillinger i både inn- og utland. 

Hjertelig velkommen!

Last ned filer

Del dette med andre:
Bilde til: 
	Av hav: foto O. Bjørkum

Av hav: foto O. Bjørkum

Bilde til: 1238_0
Bilde til: 
	Grønne Gren: foto O. Bjørkum

Grønne Gren: foto O. Bjørkum