Håkonshallen 750 år

Bergenhusdagene

Velkommen til Bergenhusdagene 2011!

Vi inviterer til et spennende familiearrangement på Bergenhus andre helgen i september. Her vil det være liv og røre og mange gøye aktiviteter for store og små.

 

Bergenhusdagene er et storslått familiearrangement. På dette gratisarrangementet kan dere få oppleve Bergenhus sin lange og stolte historie, med mange spennende aktiviteter for både barn og voksne. Opplev en ekte middelaldersk ridderturnering, lær å traktere sverd og pil og bue selv eller lag din egen strutthette. Bli underholdt av fortellingen om Slaget på Vågen. Barna kan lære mye gjennom vår aktivitetsløype, eller kanskje de heller vil ombord i noen av våre militære veterankjøretøy? Vi tilbyr også mange aktivteter for voksne - her blir det utstilling og foredrag om middelalderens våpen, historisk vandring på området og konsert. Kanskje dere vil ta en tur opp på Håkonshallens tak?

Arrangementet varer fra kl 12 til 18 begge dagene og innledes med en parade fra Vågsbunnen. Søndagen blir det også utendørsgudstjeneste på området kl 11.

Vi ønsker hjertelig velkommen til en spennende helg!

 

 

 

Last ned filer

Bilde til: 838_1

lørdag

10

sep. 2011

Bergenhusdagene

12.00 - 18.00

Rosenkrantztårnet | Håkonshallen

søndag

11

sep. 2011

Bergenhusdagene

12.00 - 18.00

Rosenkrantztårnet | Håkonshallen

Bilde til: 838_2
Bilde til: 838_0

Gratis adgang!

 

Bergenhusdagene blir til i et samarbeid mellom Bymuseet, Bergenhus Kommandantskap, Nasjonale Festningsverk og Statsbygg Vest med økonomisk støtte fra jubileumskomiteen for Håkonshallens 750-årsjubileum.