bymuseet i bergen utleie | hordamuseet

Hordamuseet

 

  • Tøsdalsløa på Hordamuseet leies ut til ulike arrangement. Dette er et lokale som egner seg godt til bryllup, firmafester og åremålsdager for vel 100 personer. Da løen ikke er isolert egner lokalet seg best for utleie i perioden april - september. Prisen for leie av løa er kr 4.000,- i helgene og kr 3000,- i ukedagene.

 

  • Kafeen i Holsundhuset, den gamle Krambua, kan leies gjennom hele året for inntil 20 pers. Egner seg til markeringer for små grupper og ligger idyllisk til ved Fanafjorden. Prisen for leie av Holsundkafeen er 3500,- i helgene og kr 2500,- i ukedagene.

 

  • Minnestunder kan arrangeres i Holsundhuset og løa. Prisen for leie er i den forbindelse kr 1500,-

 

Fana Catering er våre restauratører og tar seg av vakthold og servering. Ønsker dere å leie løa eller Holsundhuset tar dere direkte kontakt med Fana Catering på 55138290. Se deres nettsider her.

 

  • Guidet omvisning i forbindelse med arrangementet har en pris på 55,- per person (ord. pris er kr.70,-) pluss kr 1.000,- for innleid guide min. 3 timer og 350,- pr time utover dette. 
  • Utvidet formidlingsopplegg, aktivitetspakke, kan bestilles i forbindelse med arrangement og avtales nærmere med Fana Catering. Egne priser for aktivitespakker.

 

  • Hordamuseets møterom i hovedbygningen er tilgjengelig for utleie i ukedagene på dagtid for kr 1.500,-. Lokalet har plass til rundt 25 personer. Vi har projektor, internettilkobling, flip over og overhead tilgjengelig. Lunsj kan bestilles i kafeen.

 

  • Båthallen auditorium kan leies i ukedagene på dagtid. Amfi med 35 sitteplasser. Lokalet passer godt til bla. foredrag og filmfremvisning. Av utstyr har vi filmlerret, projektor, nettilkobling og div. AV-utstyr. Lunsj kan bestilles i kafeen.

 

 

Del dette med andre:
Bilde til: 
	Tøsdalsløa

Tøsdalsløa

Bilde til: 
	Holsundhuset

Holsundhuset


For bestillinger eller mer informasjon, kontakt oss på e-post hordamuseet@bymuseet.no eller telefon 47979580.


 


 


 

Bilde til: 
	Interiør Tøsdalsløa

Interiør Tøsdalsløa

Bilde til: 
	Interiør Holsundhuset

Interiør Holsundhuset